COMPUTER REPARATIE

computer reparatie

Computer Reparatie

PROBLEMEN MET UW COMPUTER OF LAPTOP?

Wanneer u uw computer of laptop bij Next-Computers  aanbied voor Reparatie wordt uw computer onderzocht en zullen we uw klachten gaan noteren en gaan onderzoeken waar deze vandaan komen en of we deze kunnen verhelpen. Vaak hebben we het probleem snel gevonden echter kan het soms ook tegen zitten en moeten we het systeem binnenste buiten keren om het probleem te vinden.

HOELANG DUURD EEN ONDERZOEK?

Hoelang een onderzoek duur is afhankelijk van de complexiteit van een probleem. Wij houden niet van half werk en willen uw probleem graag zo snel mogelijk oplossen. In sommige gevallen kan het zijn dat we losse onderdelen los van elkaar moeten testen en hierdoor de 3 werkdagen die we standaard tellen niet gehaald kunnen worden. Wij zullen u hierover ten alle tijden berichten!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor een onderzoek wordt een vast bedrag gerekend, echter wanneer er diensten of producten moeten worden geleverd of vervangen dan zullen we u altijd berichten over de extra kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en ligt de beslissing ten alle tijden bij u.

U kunt een afspraak maken of langskomen op afspraak bij ons kantoor om uw reparatie aan te bieden. Ook bieden wij de mogelijkheden reparatie aan te bieden bij een service punt in uw eigen buurt.

KUNT U NIET ZONDER U COMPUTER?

Wij kunnen ons voorstellen dat uw computer net kapot gaat op een moment dat u hem juist nodig heeft voor uw werk of voor school. In dit geval kunt u er ook voor kiezen tijdelijk een computer van ons te huren wanneer u uw computer bij ons heeft staan voor reparatie.

COMPUTER REPARATIE:

Wij hebben een volledig merk-onafhankelijke interne technische dienst. Dit betekent dat u ook met uw PC of notebook welke niet bij ons is gekocht terecht kunt. Tevens zijn wij een erkend schadeherstelbedrijf, u kunt bij ons dus ook terecht voor een schaderapportage voor de verzekering.